Home / FAQ Cadeaukaart Enschede

FAQ Cadeaukaart Enschede

Cadeaukaart kopen


Waar koop ik de cadeaukaart?
De fysieke cadeaukaart is te koop bij
  • Tourist Info Punt Enschede – Langestraat 41, 7511 HB Enschede.
  • Spar City Enschede - Marktstraat 13, 7511 GC Enschede
  • Bertus Workel - De Heurne 45, 7511 GZ Enschede
  • Primera Roombeek - Brouwerijstraat 72, 7523 XE Enschede
  • Primera Winters - Zweringweg 222, 7545 DA Enschede
  • Bruna Enschede-Zuid - Wesselernering 2D, 7544 JA Enschede
Kijk voor meer informatie waar je de kaart kunt besteden op deze website onder het menuitem inleverpunten. De kaart is ook digitaal te koop op deze website.

Kan ik meerdere cadeaukaarten in één keer kopen?
Ja, dat kan. Uiteraard ook met verschillende waarden.

Kan ik de cadeaukaart cadeau doen in een geschenkverpakking?
Ja, als je de cadeaukaart fysiek koopt bij de verkooppunten wordt deze geleverd in een aantrekkelijke geschenkverpakking. Bestel je hem digitaal, dan kun je jouw naam, de naam van de ontvanger en een leuk berichtje toevoegen. Dat wordt dan meegeprint op de PDF met de QR-code die je daarna ontvangt.

Ik wil de cadeaukaart vandaag in huis hebben, kan dat?
Ja, dat kan. De fysieke cadeaukaart is te koop bij het Tourist Info Punt aan de Langestraat 41 (7511 HB) in Enschede en bij de hier bovenaan de pagina genoemende verkooppunten.

Een digitale cadeaukaart kan worden aangeschaft via deze site. Deze digitale cadeaukaart wordt vrijwel direct na aanschaf naar het mailadres van de opgegeven ontvanger gestuurd. Check ook de spambox en vul het e-mailadres goed in.

In welke waarden is cadeaukaart verkrijgbaar?
Bij de verkooppunten kun je zelf aangeven voor welk bedrag tussen € 5 en € 150 je een cadeaukaart wilt kopen. De digitale kaart is alleen te koop in vaste waardes.

Ik heb geen Nederlandse bankrekening, hoe kan ik een cadeaukaart bestellen?
Dit is niet mogelijk via de webshop maar wel op de volgende manier. Maak het gewenste bedrag over (incl. € 2,95 verzendkosten voor een fysieke cadeaubon) voor de cadeaukaart op rekeningnummer NL78 RABO 0375 0718 49 ten name van Stichting Derdengelden Cadeaukaart Enschede (BIC code RABO NL 2U). Stuur vervolgens een mail naar info@cadeaukaartenschede.nl en geef aan welke cadeaukaart u wilt bestellen en waar de kaart naartoe moet worden verzonden.

I don’t have a Dutch bank account. Is it possible to order an Enschede Cadeaukaart?
That is possible. Transfer the amount for the Enschede Cadeaukaart you want to account number NL78 RABO 0375 0718 49 (incl. € 2.95 shipping costs if you want a physical gift card) on the name of Stichting Derdengelden Cadeaukaart Enschede (BIC code RABO NL 2U). Send an e-mail to info@cadeaukaartenschede.nl and tell us which card you want to order and to where the card must be sent.

Ich habe kein niederländisches Bankkonto. Kann ich trotzdem einen Geschenkgutschein bestellen?
Ja, das geht. Überweise den gewünschten Betrag für den Geschenkgutschein (inkl. 2,95 € Versandkosten für einen physischen Geschenkgutschein) auf das Bankkonto NL78 RABO 0375 0718 49 der Stichting Derdengelden Cadeaukaart Enschede (BIC: RABO NL 2U). Schreibe uns dann eine E-Mail unter info@cadeaukaartenschede.nl und teile uns mit, welchen Gutschein du gerne bestellen möchtest und an welche Anschrift der Gutschein geschickt werden soll.
 

Kaart gebruiken

Waar kan ik mijn cadeaukaart besteden?
De Enschede Cadeaukaart is te besteden in Enschede bij aangesloten ondernemers. Bekijk hier de lijst met ondernemers die de kaart accepteren.

Moet het tegoed op de kaart in één keer worden besteed?
Nee, het tegoed op de cadeaukaart kan in meerdere keren (en dus ook bij meerdere inleverpunten) besteed worden.

Hoe lang is mijn cadeaukaart geldig?
De tegoeden die worden aangehouden op de cadeaukaart zijn geldig tot uiterlijk 2 jaar na aanschaf. Na die periode kan de cadeaukaart niet meer worden gebruikt.

Waar kan ik zien tot wanneer mijn cadeaukaart geldig is?
Benieuwd hoe lang dat jouw cadeaukaart nog geldig is? Dit kun je controleren door in het menu te kiezen voor saldo. Vul vervolgens het nummer in van de code in op je (digitale) cadeaukaart staat.

Waar kan ik zien hoeveel tegoed ik op mijn cadeaukaart heb staan?
Het tegoed op jouw cadeaukaart kun je zien door in het menu te kiezen voor saldo en vervolgens het nummer van je cadeaukaart in te vullen. Direct scannen van de QR-code op je telefoon of tablet kan ook. Natuurlijk kun je het saldo ook bij de deelnemende winkels opvragen.

Hoe betaal ik met mijn cadeaukaart?
De cadeaukaart werkt heel simpel. Op de cadeaukaart staat een QR-code. Deze wordt in de winkel gescand. Je hoeft niet in een keer het gehele bedrag dat op de cadeaukaart staat uit te geven. En ook niet in één winkel.

Hoe ontvang ik de online versie van de cadeaukaart?
De digitale versie van de cadeaukaart is een pdf die je na het bestellen op deze site ontvangt op je opgegeven mailadres (check ook de spambox als je geen mail ontvangen hebt). Op de PDF staat de QR-code geprint die wordt gescand als je de kaart gebruikt om mee te betalen. Je kunt de print met de code meenemen, maar ook op je telefoon laten zien.

Ik heb een pdf-bestand via de mail gekregen, maar ik heb geen printer.
Dat is geen probleem. Je kunt de PDF ook op je telefoon laten zien en laten scannen.

Kan ik de cadeaukaart ook inleveren als ik de kaart niet meer heb?
Om het bedrag dat op de cadeaukaart staat te kunnen vaststellen moet de QR-code gelezen worden. Dus zonder kaart of pdf-bestand kan de cadeaukaart niet ingeleverd worden.  

Kan ik de cadeaukaart voor geld inwisselen?
Nee, de kaart is niet inwisselbaar voor geld.

Is de digitale cadeaukaart in te wisselen voor een fysieke cadeaukaart?
Het is niet mogelijk om de digitale kaart om te wisselen voor een fysieke kaart.

Kan ik de cadeaukaart inwisselen voor een cadeaukaart van een andere aanbieder?
Nee, de cadeaukaart kan niet ingewisseld worden voor een andere cadeaukaart. Het tegoed op de kaart kan besteed worden bij de ondernemers die vermeld staan op deze website.

Wat gebeurt er bij verlies of diefstal van de cadeaukaart?
In geval van diefstal of verlies vindt geen vergoeding plaats.

Kan de kaart online besteed worden?
Helaas is het niet mogelijk het tegoed op de cadeaukaart in een webshop te besteden. 
 


Overige vragen en vragen deelnemende ondernemers

Kan ik mijn bestelling wijzigen?
Wil je een bestelling van een cadeaukaart die je hebt gedaan wijzigen? Neem dan contact met ons op. Dat kan via info@cadeaukaartenschede.nl. Houd je bestelnummer bij de hand.

Ik heb een klacht, wat kan ik nu doen?
Heb je een vraag of opmerking over het gebruik van de cadeaukaart of problemen bij het gebruik van de kaart, laat ons dit zo spoedig mogelijk weten door contact op te nemen met via info@cadeaukaartenschede.nl.

Waar vind ik de Algemene Voorwaarden?
De algemene voorwaarden lees je op deze website.

INFORMATIE VOOR ACCEPTANTEN
Zijn er kosten verbonden aan deelname als ondernemer?
Nee, deelname is voor ondernemers de eerste twee jaar gratis.

Hoe kan ik acceptatiepunt worden?
De cadeaukaart is er voor lokale ondernemers in Enschede. Een voorwaarde om mee te doen is dat jouw onderneming (in de branche retail, horeca of vrije tijd) binnen de gemeente Enschede is gevestigd. Voor meer informatie over het aanmelden als acceptant voor de cadeaukaart kun je een e-mail sturen naar info@cadeaukaartenschede.nl.

Mijn vraag staat hier niet tussen
Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact op via info@cadeaukaartenschede.nl.