Home /

De leukste tips voor kinderen

Foto

Met de Enschede Cadeaukaart kunnen kinderen hele leuke dingen doen! Leuke spulletjes voor je kamer, de nieuwste game of nieuwe schoenen? Bekijk hier waar je de leukste kinderartikelen kunt scoren.

Spelletjes, boeken, knutselmaterialen en speelgoed

Bij Gameshop Twente kun je spellen halen voor onder andere de X-box, Playstation en Nintendo Switch. Maar ook kleding, tassen en pluche beesten zijn hier te koop. Boekhandel Broekhuis heeft de nieuwste kinderboeken. Op de eerste etage is een heuse spellenafdeling geopend met veel keus in puzzels, bord- en kaartspellen. Bertus Workel is dé winkel voor knutselartikelen. Ze hebben ook ruime keuze in spulletjes voor school. Expo Enschede heeft veel leuke cadeauartikelen voor je slaapkamer. Of koop hier die gave Alpacaknuffel!

Kleding, schoenen en accessoires

Wat is er nu leuker dan nieuwe kleding of schoenen? Bij Sooco en Schuurman schoenen is een ruime keuze in kinderschoenen. En bij Scapino slaag je voor schoenen én ze hebben veel keuze in kinder(sport)kleding. Heb je toevallig nieuwe voetbalschoenen nodig? Ga dan naar Voetbalshop Enschede, want daar hebben ze de nieuwste collectie. Op zoek naar iets voor je baby? Ooievaar & Co heeft geweldige spulletjes voor je baby, zoals kleding, speelgoed en allerlei baby accessoires.

Iets leuks doen?

Gebruik het tegoed op de Enschede Cadeaukaart voor een leuk uitje. Leef je uit in indoor speelparadijs Monkey Town, hier kun je heerlijk klimmen en klauteren. In de Museumfabriek komen sprookjes tot leven in de kerstvakantie. Maak kennis met bekende en minder bekende sprookjes of ga in de Makerspace aan de slag met sprookjesachtige knutsels. Of wil je een keer ontsnappen uit een escaperoom? Boek dan een escaperoom bij Let’s Escape, lukt het jou om op tijd te ontsnappen?

Lekker lunchen

Een lekkere tosti eten, een goedgevulde burger of een heerlijke pizza gaat er altijd wel in. Met de Enschede Cadeaukaart kun je terecht bij veel leuke eetgelegenheden op de Oude Markt. Eet een lekkere pizza of pasta bij Punto Pasta. Een heerlijke cupcake scoor je bij Nienkes Cupcakes. Of haal iets lekkers bij Bakkerij Oonk of Bakker Savonije.